هیچ موردی مبنی بر بی کیفیت بودن آردها در این شهرستان ایجرود مشاهده نشده است و پخت نان افزایش کیفیت و کمیت داشته است.
کد خبر: ۸۸۴۵۱۰۷
|
۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۴
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، در جلسه ساماندهی آرد و نان شهرستان ایجرود با تاکید بر ضرورت ارتقاء کیفیت آردهای تحویلی به نانوایی های این شهرستان گفت: از ۵۱ نمونه آردی  که برای تشخیص کیفیت به آزمایشگاه های مجاز استان ارسال شده، هیچ موردی مبنی بر بی کیفیت بودن آردها مشاهده نشده است.
اسماعیل بیات ازخرید تجهیزات پرتابل جهت تشخیص مواد غیرمجاز استفاده شده در تولید نان خبر داد و افزود: این تجهیزات توسط شبکه بهداشت و درمان ایجرود خریداری شده و می‌تواند موارد غیر مجاز استفاده شده در پخت نان را در محل تشخیص دهد.
وی به فعالیت ۸۶ واحد نانوایی دراین شهرستان اشاره و اظهار داشت کرد: این تعداد نانوایی در غالب واحد های پخت نان لواش، بربری، تافتان و سنگک فعالیت دارند.
فرماندارشهرستان ایجرود در ادامه تصریح کرد: از این میزان ۵۳ واحد به تولید نان لواش، ۶ واحد سنگکی ، ۲۶ واحد به پخت بربری و یک واحد نیز به طبخ تافتان می پردازند.


ارسال نظرات