توسط سازمان بسیج حقوق‌دانان معرفی شد
شهید حاج محمد رضا جلالی به عنوان شهید شاخص سال ۹۶ سازمان بسیج حقوقدانان معرفی شد.
کد خبر: ۸۸۴۴۳۲۰
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۱

به گزارش سرویس  بسیج حقوقدانان خبرگزاری بسیج، شهید حاج محمد رضا جلالی به عنوان شهید شاخص سال ۹۶ بسیج حقوقدانان معرفی شد.

زندگینامه شهید محمد رضا جلالی

شهید حاج محمدرضا جلالی در اسفند ماه ۱۳۵۹در خانواده مذهبی و انقلابی در تبریز دیده به جهان گشود.در دوران خردسالی شهید جلالی، عمویش(شهید احد جلالی) در جبهه های حق علیه باطل خلعت شهادت پوشید تا این خانواده از همان دوران با مکتب شهادت خو بگیرند. کمی که بزرگتر شد به تناسب شرایط مذهبی خانواده شروع به خواندن قرآن کرد و همراه پدر مداح خود پایش به مجالس اهل بیت باز شد و به گفته پدر بزرگوارش در ۶ سالگی همچون مردها برای سیدالشهدا می گریست و بی گمان مزد این گریه های مردانه اش را گرفته است. بزرگتر که شد جا پای پدر گذاشت و به مداحی رو آورد و با صدای حزین و ملکوتی که داشت هر دل سنگی را آب می کرد. در همان دوران نوجوانی و جوانی دست به کارهای زرگ می زد و در منطقه محل سکونت خودشان هیئات عزاداری فاطمیه به پا می کرد و فضای محله را متحول می کرد.

در صحنه های دفاع از انقلاب نیز همواره آماده بود و در فتنه آمریکایی سال ۷۸ به وسط میدان آمد و در صف مدافعان حریم انقلاب در برابر مزدوران داخلی قرار گرفت و به همراه دیگر بسیجیان مانع از تسلط فتنه جویان به دانشگاه تبریز شدند. در سال ۸۰ از رشته حقوق قبول شد و بعد از اخذ لیسانس در سال ۸۴ وارد سپاه شد و ردای سبز پاسداری به تن کرد و بعد ها نیز موفق به اخذ کارشناسی ارشد حقوق شده و همزمان با فعالیت در سپاه عاشورا، به تدریس در دانشگاه نیز روی آورد. اغلب مردم حاج رضا را بعنوان مداح و قاری قرآن می شناسند و علاوه بر کسب چند مقام قرآنی در مسابقات نیروهای مسلح، مداحی اکثر مراسمات شهدا بویژه شهدای مدافع حرم را عهده دار بود و به همین جهت لقب سفیر شهیدان به خود گرفته بود.

وی در اشاعه مکتب شهادت لحظه ای آرام و قرار نداشت. در سال ۸۵ ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دو فرزند به نام های فاطمه و مصطفی است. در فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸ نیز همچون سال ۷۸ به وسط معرکه آمد و تا پای جان بر عهد خود با انقلاب ایستاد و از حریم انقلاب دفاع کرد. با شروع بحران سوریه ، امتحانی دیگر برای  این رزمنده خستگی ناپذیر پیش آمد که بازهم بخوبی از پس امتحان برآمد و با آگاهی کامل و داوطلبانه به دفاع از حریم اسلام و انقلاب در سرزمین شام پرداخت و شهادت را در انجا جستجو می کرد که گویا تقدیر این بود که در سرزمین منا و در کنار هزاران حاجی مظلوم شهد شهادت بنوشد.

به دلیل چهره محجوب و رابطه قوی که با جانبازان داشت در سال ۹۴ به پیشنهاد یکی از جانبازان بعنوان همراه ایشان؛ راهی سرزمین وحی شد و در آنجا نیز لحظه ای آرام و قرار نداشت و با نوای ملکوتی خود مدح اهل بیت می کرد و به اذعان همسفرانش، تاکنون هیچ مداحی این چنین در سرزمین وحی دلها را جلا نداده بود. سرانجام بر اثر بی تدبیری و بی کفایتی رژیم منحوس سعودی در تاریخ دوم مهرماه ۹۴ در کنار ضیوف الرحمان مظلومانه به شهادت رسید و تا یوم الدین ردای احرام به تن کرد تا در روز محشر لبیک گویان پیش رسول خدا حاضر شود ان شاءالله پیکر مطهر ایشان پس از ۱۱ روز به کشور بازگشت و در استقبال کم نظیر بر دوش مردم تشییع شد و این اولین مراسم شهدایی بود که خود حاج رضا در ان مداح نمی کرد. نوای اذان صبح این مهاجر الی الله در صبح مشعر الحرام و روضه حضرت مسلم ایشان در آستانه حرکت بسمت منا برای همیشه تاریخ در سرزمین وحی در گوش ملائک الهی جاودان ماند تا سندی برای رسوایی خائنان حرم شود.

 به پاس قدردانی از مقام والای این شهید شعائرالله، از سوی سازمان بسیج حقوقدانان کشور بعنوان شهید شاخص حقوقدان کشوری در سال ۹۶ انتخاب شد.

ارسال نظرات