مسئول نمایندگی ولی فقیه در تیپ 44قمربنی هاشم (ع):
حجت الاسلام سید ولی الله موسوی، با نکوهش غلبه نگاه به بیرون در بین مسئولان، ادامه داد: یکی از مهمترین اولویت‌ها برای همه بويژه مسئولین برای آینده،‌ پیاده‌سازی الگوی اقتصاد مقاومتی است.
کد خبر: ۸۸۴۳۷۸۳
|
۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ مسئول نمایندگی ولی فقیه در تیپ 44 حضرت قمر بنی هاشم (علیه السلام ) در گفتگو با خبرنگار ما، اظهار کرد:‌ در طول 26 سالی که مقام معظم رهبری اقدام به نامگذاری جهت سالها نمودند، برای اولین بار بود که در دو سال متوالی تقریبا از یک شعار مشابه برای سال جدید استفاده کردند و این نشان از وجود دغدغه های جدی در زمینه اقتصادی دارد.

حجت الاسلام سید ولی الله موسوی، افزود: این تأکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی نشان‌دهنده آن است که اقتصاد مقاومتی باید یک الگوی همیشگی و پایدار برای مدیریت اقتصادی کشور باشد. از این رو، همانگونه که ایشان پیش از این نیز تأکید کرده‌اند، اقتصاد مقاومتی بیش از هر چیز باید راهنما و جهت‌دهنده به سیاست‌ها و اقدامات دستگاه‌های مختلف کشور باشد.

وی، ادامه داد:‌ رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خویش در سال 96 ضمن اشاره به مشکلات معیشتی و اقتصادی تأکید کردند: «طبقات متوسّط و ضعیف در طول سال95 درگیر این مشکلات بودند و همچنان هستند؛ چون از وضع مردم مطّلع هستم، لذا تلخی را با همه‌ی وجود حس می کنم؛ تلخی کامِ مردم، بخصوص مردمِ ضعیف و فرودست و طبقات ضعیف که مربوط به مسائل اقتصادی و مشکلات اقتصادی است، مثل گرانی، مثل بیکاری، مثل آسیب‌های اجتماعی که آنها هم عمدتاً منشأ اقتصادی دارند؛ مثل تبعیض‌ها و نابرابری‌ها.»

مسئول نمایندگی ولی فقیه در تیپ 44 حضرت قمربنی هاشم علیه السلام، گفت: درواقع، نام‌گذاری مجدد سال جدید با عنوان «اقتصاد مقاومتی» هم نشان‌دهنده اهمیت این موضوع بوده و هم بیان‌گر آن است که در سال‌های گذشته، بویژه در سال ۹۵ در توجه و عمل به این مهم، موفقیت چندانی صورت نگرفته و تا رسیدن به نقطه مطلوب، فاصله وجود دارد.

حجت الاسلام سید ولی الله موسوی ، علاج این مشکلات را در توجه به اقتصاد مقاومتی دانست و تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی به عنوان یک مجموعه را باید به نقاط مهم تقسیم کنیم و برای هر نقطه‌ی کلیدی و مهمّی یک فصلی از زمان را قرار بدهیم و از مسئولین و افراد شاخص و از آحاد مردم بخواهیم که همه‌ی همّت خود را بر روی آن نقاط کلیدی متمرکز کنند؛ به نظرمی رسد علاج در این است که این نقطه‌ی کلیدی را امسال درست شناسایی کنیم. و این نقطه‌ی کلیدی عبارت است از تولید، آن هم تولید داخلی و اشتغال ،‌که عمدتاً اشتغال جوانان مد نظر است؛ اینها آن نقاط کلیدی اصلی می باشند.

وی، افزود: به بیان دیگر، اهمیت روزافزون اقتصاد مقاومتی نزد رهبری معظم انقلاب حداقل از دو متغیر اساسی متأثر است، یکی اینکه ایشان با تأکید بر این مجموعه درصدد هستند تا شبه‌ الگوهای وارداتی و غیربومی مدیریت اقتصادی کشور که نه تنها رشد و توسعه اقتصادی را به همراه نمی‌آورند، بلکه زنجیرهای وابستگی و ادغام اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی سرمایه‌داری را مستحکم می‌کند،‌ طرد کنند.

موسوی، با نکوهش غلبه نگاه به بیرون در بین مسئولان، ادامه داد: نگاه به بیرون با اقتصاد مقاومتی منافات دارد. یکی از مهمترین اولویت‌ها برای همه بويژه مسئولین برای آینده،‌ پیاده‌سازی الگوی اقتصاد مقاومتی است و همه لاجرم در این زمینه بیندیشند و تفکراتی در این خصوص ارائه بدهند. به بیان دیگر، می‌توان گفت که ایشان در سالی که انتخابات را پیش رو داریم به کاندیداها و جریان‌های متبوع آنها هشدار می‌دهند که به جای دادن برخی شعارها و وعده‌ها، به این موضوع بیندیشند که چگونه اقتصاد مقاومتی را در عمل به طور موفق اجرا کنند.

این مقام مسئول، تصریح کرد: در واقع، تأکید ایشان بر اقتصاد مقاومتی نشان‌دهنده آن است که اقتصاد مقاومتی باید یک الگوی همیشگی و پایدار برای مدیریت اقتصادی کشور باشد. از این رو، همانگونه که مقام معظم رهبری پیش از این نیز تأکید کرده‌اند که اقتصاد مقاومتی بیش از هر چیز باید راهنما و جهت‌دهنده به سیاست‌ها و اقدامات دستگاه‌های مختلف کشور باشد، ان شاءالله در سال جدید انتظار این است که با پرهیز از شعارزدگی و اقدامات صوری، همت و تلاش مردم و مسئولان صرف عمل به اقتصاد مقاومتی باشد و این مهم را در مجموعه اقدامات خود متجلی سازند.


ارسال نظرات