خبرهای داغ:
برخی کشورهای فرامنطقه‌ای که از پایگاه‌های نظامی در خلیج فارس بهره می‌برند ناوگان گسترده‌ای را به منطقه اعزام می کنند.
کد خبر: ۸۸۴۲۷۶۴
|
۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۱
به گزارش خبرگزاری بسیج، امنیت خلیج فارس یکی از پارامترهای تاثیر گذار بر چرخه تولید و تحویل نفت در  منطقه غرب آسیا و جهان است.
 
اهمیت این منطقه به اندازه ای بالاست که صاحب نظران معتقدند که بخش قابل توجهی از نفت جهان از این منطقه تامین می شود و این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
 
برخی کشورهای فرامنطقه ای که از پایگاه های نظامی در خلیج فارس بهره می برند به منظور حفظ منافع نفتی خود ناوگان گسترده ای را به منطقه اعزام می کنند. ایالات متحده آمریکا و همپیمانانش از ده ها سال قبل برای تسلط بر منابع نفتی کورهای حاشیه خلیج فارس ناوگان های انبوه نظامی را به منطقه اعزام می کردند.
 
آمریکا؛ دزد غارتگر خلیج فارس/ناوهای غول پیکر ایالات متحده چرا در آبهای منطقه حضور دارند؟ 
 
اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ؛ جمهوری اسلامی ایران با حضور نیروهای فرامنطقه ای برای غارت و چپاول منابع نفتی مخالف بود و همین موضوع درگیری هایی را بین ناوگان ایران با آمریکا و برخی کشورهای دیگر به وجود آورد.
 
آمریکا؛ دزد غارتگر خلیج فارس/ناوهای غول پیکر ایالات متحده چرا در آبهای منطقه حضور دارند؟ 
 
اما در چند سال اخیر تحرکات آمریکا در منطقه خلیج فارس افزایش یافته و به همین میزان هم تنش ها بین نیروهای مسلح ایران با آمریکا و همپیمانانش افزایش یافته است.
 
ایالات متحده آمریکا و همپیمانانش همواره تلاش کرده اند تا با اقدامات نامتعارف امنیت خلیج فارس را به خطر بیندازند ؛ اما جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه در مقابل این اقدامات ایستادگی کرده است.
 
برای نمونه در سال های 2004 ، 2005 ، 2016 اقدامات نامتعارفی از سوی ناوگان ائتلاف در منطقه صورت گرفت که با پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و به خصوص نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مواجه شد. در مقابل دستگاه تبلیغاتی وابسته به امپریالیسم و همچنین فرماندهان نظامی آمریکا همواره تلاش کرده تا ایران را ناامن کننده منطقه خلیج فارس نشان دهند.
 
سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در واکنش به ادعاهای دروغ و تنش زای فرماندهان نظامی آمریکا می گوید: آمریکایی ها در خلیج فارس چه کار دارند؟ بهتر است از این منطقه خارج شوند و برای کشور های منطقه ایجاد مزاحمت نکنند.
 
آمریکا؛ دزد غارتگر خلیج فارس/ناوهای غول پیکر ایالات متحده چرا در آبهای منطقه حضور دارند؟ 
 
وی افزود: آیا پذیرفتنی است دزد مسلح جاهلی وارد خانه کسی شود و انتظار داشته باشد برای او فرش قرمز هم پهن کنند؟ این هم از موارد جاهلیت مدرن قرن بیست و یکم است.
 
دریادار پاسدار علی فدوی فرمانده ندسا در این زمینه می گوید: آنچه که در خلیح فارس سال‌هاست برقرار است تغییر نکرده و آن، اقتدار و حضور و تسلط و اشراف اطلاعاتی که در خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار بوده، همچنان برقرار است.
 
آمریکا؛ دزد غارتگر خلیج فارس/ناوهای غول پیکر ایالات متحده چرا در آبهای منطقه حضور دارند؟ 

وی گفت: چیزی که باعث شده که در منطقه مهمی مانند خلیج فارس موضوعی در این سال‌ها پیش نیاید، تمهیدات ایران و به خصوص نیروی دریایی سپاه بوده است که با اتخاذ تدابیر و اشراف اطلاعاتی در منطقه، سپاه نگذاشته مشکلی در منطقه خلیج فارس پیش بیاید. حضور آمریکایی‌ها در منطقه خلیج فارس، عامل ناامنی است و باید آنها این قضیه را تمام کنند و عدم حرفه ای عمل کردن‌شان هم، عامل اصلی‌اش حضور آنهاست و آنها باید به این قضیه به طور آبرومندانه پایان بدهند تا مشکلی پیش نیاید.
 
جمهوری اسلامی ایران با داشتن ذخایر انبوه موشک های "ساحل به دریا" می تواند هر هدفی را در کرانه های خلیج فارس و دریای عمان و حتی شمال اقیانوس هند از بین ببرد و این موضوعی است که نشان دهنده اقتدار نیروهای مسلح در کرانه خلیج فارس است.
 
نیروی دریایی ارتش آمریکا در خلیج فارس با یک قدرت بزرگ مواجه بوده و آن نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که توانسته امنیت پایدار را در این شاهراه مهم دریایی و تجاری تامین کند.  آمریکایی ها همواره تلاش کردند که بر "خلیج فارس" مسلط شوند که "ندسا" به عنوان یک عامل بازدارنده قدرتمند در مقابل هرگونه تسلط امپریالیسم بر این شاهراه مهم دریایی جهان ایستادگی کرده است.
 
نکته دیگر اینکه سرعت شناورهای تندروی ایرانی  برای رویارویی با متجاوزان به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. برای مثال بنابرگفته صاحبنظران و تحلیلگران سرعت مقابله با شناورهای آمریکایی از 31 نات به 80 نات و بیشتر افزایش یافته است.
 
دریادار پاسدار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه در این زمینه با اشاره به اینکه سرعت یک شناور در حالت رویایی 35 نات بوده و این سرعت برای ناوهای آمریکایی 31 نات است گفت: در برنامه ششم توسعه به سرعت 80 نات در شناورهای خود می رسیم.
ارسال نظرات
پر بیننده ها