معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت :سالیانه 4 هزار تن گوشت سفید در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود .
کد خبر: ۸۸۱۶۷۲۵
|
۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۸
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی با بیان اینکه بر اساس آمار جهاد کشاورزی استان میزان مصرف روزانه مرغ کشتار روز در این استان حدود 20 تن و مرغ منجمد نیز بین هفت تا 10 تن است گفت: این آمار نشان می دهد که سالانه چهار هزار تن گوشت سفید در این استان تولید می‌شود که جوابگوی نیاز بازار مصرف نیست.

محمدجعفر طالبیان پور افزود: از مجموع 142 واحد مرغداری گوشتی موجود در این استان حدود 70 درصد آنها فعال است.

وی با بیان اینکه در صورت فعال بودن تمامی 142 واحد تولید گوشت مرغ، سالانه 2 میلیون و 540 هزار قطعه مرغ گوشتی در شهرستان‌های مختلف استان تولید می‌شود گفت: در حال حاضر بیش از 450 هزار قطعه جوجه یک‌روزه در واحدهای فعال مرغ گوشتی استان پرورش داده می‌شود.
طالبیان پور افزود: برای توسعه کمی واحدهای پرورش مرغ گوشتی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد 96 پروانه تأسیس مرغ گوشتی به ظرفیت اسمی تولید بیش از 2 میلیون قطعه مرغ گوشتی صادرشده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در صورت به بهره‌برداری رسیدن واحدهای پرورش مرغ گوشتی که مجوز آنها صادرشده توان تولید گوشت مرغ استان به بیش از 14 هزار تن در سال خواهد رسید.

ارسال نظرات