کارگاه آموزشی «کاهش ضایعات گوشت در زنجیره تولید » در سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان برگزار شد.
کد خبر: ۸۸۱۳۷۶۷
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۹
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، کارگاه آموزشی «کاهش ضایعات گوشت در زنجیره تولید» توسط مدیریت صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با همکاری سازمان خواربار و کشاورزی (FAO) برگزار شد.

این کارگاه آموزشی در قالب پروژهTCP-SNO-3501 با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و اداره‌کل دامپزشکی استان و جمعی از کارشناسان و مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان در محل سالن جلسات اشراق این سازمان برگزار شد.

گفتنی است، ضایعات گوشت در طول زنجیره استحصال تا مصرف در کشورمان طی چهار مرحله کشتارگاه و نگهداری، فرآوری و بسته بندی، توزیع در سطح عرضه و محل مصرف اتفاق می افتد که در این کارگاه آموزشی راهکارهای کاهش ضایعات در هر کدام از این مراحل تشریح و تبیین شد.

ارسال نظرات