امسال 81 هزار کیلوگرم عسل در شهرستان گچساران تولید و روانه بازارهای مصرف شده است
کد خبر: ۸۷۷۵۰۴۲
|
۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۷
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران گفت:این میزان محصول از9 هزار و 50 کلونی زنبور عسل برداشت شده است.علی مرادی افزود: بخشی از عسل تولیدی گچساران به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار صادر می‌شود.مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران با بیان اینکه پارسال 91هزار کیلوگرم عسل در این شهرستان تولید شده بود،افزود: آلودگی هوا موجب کاهش تولید عسل در گچساران شده است.عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌ها مؤثر باشد.در کهگیلویه و بویراحمد از عسل برای تسریع در بهبود زخم‌های ناشی از سوختگی و زخم‌ها با خراش‌های بافتی نیز استفاده می‌کنند
ارسال نظرات