امسال 81 هزار کیلوگرم عسل در شهرستان گچساران تولید و روانه بازارهای مصرف شده است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران گفت:این میزان محصول از9 هزار و 50
کلونی زنبور عسل برداشت شده است.علی مرادی افزود: بخشی از عسل تولیدی
گچساران به شهرستانها و استانهای همجوار صادر میشود.مدیر جهاد کشاورزی
شهرستان گچساران با بیان اینکه پارسال 91هزار کیلوگرم عسل در این شهرستان
تولید شده بود،افزود: آلودگی هوا موجب کاهش تولید عسل در گچساران شده
است.عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک
ماده قندی است و میتواند در درمان بسیاری از بیماریها مؤثر باشد.در
کهگیلویه و بویراحمد از عسل برای تسریع در بهبود زخمهای ناشی از سوختگی و
زخمها با خراشهای بافتی نیز استفاده میکنند
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰