سرپرست مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:
کشاورزان استان امسال موفق به برداشت بالغ بر 200 هزار تن پیاز از سطح مزارع خود شدند.
کد خبر: ۸۷۷۳۹۶۹
|
۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، سرپرست مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: پیاز از جمله محصولات مهم زراعی استان زنجان محسوب می شود به طوری که سال زراعی 95 -94 سطحی بالغ بر 4 هزار و 270 هکتار از اراضی زراعی استان به زیر کشت این محصول رفت.

حسین عامری میانگین تولید پیاز در استان زنجان را 47 تن در هکتار اعلام کرد و افزود: کشاورزان استان امسال موفق به برداشت بالغ بر 200 هزار تن پیاز از سطح مزارع خود شدند.

وی بایرام، فلات و سوئیت اسپانیش را از جمله ارقام مورد کشت محصول پیاز در استان زنجان برشمرد و تصریح کرد: امسال بهره برداران در مناطق مختلف استان از اواسط شهریور ماه اقدام به برداشت محصول پیاز کرده و کار برداشت تا اواخر مهر ماه ادامه پیدا کرد.

سرپرست مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان اظهار داشت: مدیریت مصرف آب در روند تولید محصولات زراعی از دغدغه ها و اولویت های اصلی حوزه زراعت استان زنجان محسوب می شود به طوری که سال زراعی گذشته آبیاری اکثر محصولات زراعی تولید شده در استان از جمله محصول پیاز عمدتا به صورت آبیاری های نوین و تیپ بوده است.

ارسال نظرات