آيت الله جنتي:

برخي به اسم «تعامل» خواستار سازش و تسليم در برابر دشمن هستند

دبير شوراي نگهبان گفت: متأسفانه برخي به اسم «تعامل» و «گفتگو» خواستار سازش و تسليم در برابر دشمن هستند.
کد خبر: ۸۷۶۷۲۵۰
|
۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۴
به گزارش خبرگزاری بسیج، آيت الله جنتي طي سخناني در همايش فصلي روساي دفاتر نظارت بر انتخابات استانها، ضمن گراميداشت ايام سوگواري حضرت سيدالشهدا عليه السلام به آياتي از قران كريم درباره آفرينش انسان اشاره كرد و گفت : خداوند در وجود انسان روح خود را دميد و انسانيّت او به سبب همان روحي است كه حضرت حق در او دميده است.
حضرت آيت الله جنتي با اشاره به روايتي از حضرت ختمي مرتبت(ص) گفت: دنيا، مثل كاروانسرايي است كه انسان اقامت موقتي در آن دارد و زندگي دنيوي او مثل يك ساعت است در برابر زندگي اخروي، كه ابدي و جاوداني است.
وي افزود: انسان به اندازه يك ذرّه كار خير يا شرّ كه در اين دنيا، انجام دهد را در آخرت پيش چشم مي بيند. بنابراين بايد ببيند در اين دنيا چه مي كند و براي فرداي قيامت چه پيش مي فرستد.
وي با اشاره به اهميت دقت در اعمال و رفتار، گفت: انسان در قيامت اگر هيچ عذابي جز تجسّم اعمال خود نداشته باشد با عذاب بزرگي مواجه است. زيرا هنگامي كه سيماي اعمال بد خود را مي بيند، دچار وحشت مي شود.
حضرت آيت الله جنتي افزود: انسان در قيامت سيماي واقعي دروغ ، ناسزا ، تهمت و تقلّب را مي بيند و آرزو ميكند كاش بين خودش و اعمالش از مشرق تا مغرب فاصله باشد. در دوزخم بيفكن و نام گناه مبر / آتش به گرمي عرق انفعال نيست (صائب)
وي با اشاره به فرازهاي دعاي كميل گفت: در اين دنيا با افشاي اعمال بد، نزد چند نفر آبروي انسان مي رود. اما افشاي اعمال در قيامت نزد همگان و در «رئوس الاشهاد» و موجب «افتضاح» است.
وي تصريح كرد : انسان غير از اعمال كه به قيامت مي فرستد،‌ در آخرت با آثار آن اعمال هم مواجه مي شود. بايد ببينيم چه درختي كاشتيم و از آن درخت، چه ثمراتي باقي مي ماند. اگر ظلم به اهل بيت (س) رخ نمي داد؛ آيا واقعه كربلا رخ مي داد؟ آيا بشريت اين قدر دچار انحراف و فساد مي شد؟ اين فسادها كه در طول قرنها در جهان پديد آمده است، نتيجه ظلم به اهل بيت (س) است.
وي افزود: آثار خير هم همينطور باقي مي ماند. ساخت يك مسجد يا نوشتن يك كتاب يا كاشتن يك درخت، آثار با بركتي دارد. چنانكه مثلاً شيخ عباس قمي، سالهاست از دنيا رفته است. اما مردم بسياري با كتاب مفاتيح الجنان او مأنوس شده¬اند و با خواندن دعاهاي آن، شيخ عباس قمي را در بركات دعاهاي خود، بهره مند مي كنند.
حضرت آيت الله جنتّي افزود: همين طور است اگر فرزندي بد تربيت شود، يا معلمي دانش آموزي را با آموزش بد، منحرف كند، پدر و معلّم بايد پاسخگوي آثار اعمال آن كودك باشند.
دبير شوراي نگهبان در ادامه به اهميت امر نظارت بر انتخابات اشاره كرد و افزود: حال ببينيم اگر با بي دقتي در اجراي قانون، فردي ناباب و فاقد صلاحيت وارد اركان كشور شود، همه كساني كه در ورود او به قدرت مؤثر بوده اند در اعمال او شريك هستند و بايد پاسخگو باشند.
وي يادآور شد: حتي كساني كه رأي مي دهند، اگر بدون تحقيق، فرد داراي صلاحيت كمتر را برگزينند، در اعمال بد او شريك هستند.
حضرت آيت الله جنتي با اشاره به برخي آيات و روايت درباره شفاعت، گفت: شفاعت اهل بيت(س) هم شامل همه نمي شود. زيرا برخي اعمال قابل جبران نيست. بنابراين براي هر عملي نمي توان به شفاعت اميدوار بود.
وي با خواندن فرازهايي از زيارت جامعه كبيره، گفت: ائمه هدي (س) به احسان و كرم عادت دارند، آنها صداي ما را مي شنوند. بنابراين، از آنها بخواهيم تا زنده هستيم به ما كمك كنند تا در اعمال نادرست خود تجديد نظر كنيم و براي انجام هر عملي دقت داشته باشيم.
حضرت آيت الله جنتي گفت: عدم شناخت ما تنها به مكتب اهل بيت(س) منحصر نمي ماند. زيرا متأسفانه ما حتي امام راحل را خوب نشناختيم.
وي ضمن اشاره به چند فراز از وصيتنامه الهي، سياسي حضرت امام خميني (ره) گفت: من بين علما و صلحاء سراغ ندارم كسي چنين وصيت‌نامه پر محتوايي داشته باشد كه اگر به محتواي همين وصيت‌نامه عمل كنيم به دامن اهل بيت (س) خواهيم پيوست و سعادتمند خواهيم شد.
وي افزود: چه بسا در روز قيامت حضرت امام (ره) از ما بپرسد بعد از من با اين انقلاب اسلامي كه حاصل زحمات بسيار و هزاران شهيد و ايثارگر است، چه كرديد؟
رئيس مجلس خبرگان رهبري افزود: متأسفانه برخي باورشان شده است بايد در برابر دشمن ذليل و تسليم بشويم و اسم سازش و تسليم را تعامل مي گذارند. اگر بنا بر سازش و تسليم بود، پس چرا «بهشتي»ها، «قدوسي»ها و اين همه جوان، شهيد شدند.
وي ضمن تجليل از مجاهدت‌هاي شهدا و ايثارگران در طول دفاع مقدس و نيز شوق جوانان براي دفاع از حرم اهل بيت(س) تصريح كرد: آيا با اين همه جوان آماده شهادت، بايد تسليم آمريكا شويم؟ در حالي كه حضرت امام (ره) از كمي عِده و عُدِّه نمي ناليد.
رئيس مجلس خبرگان رهبري با اشاره به پايداري هوشمندانه حضرت امام خامنه‌اي در برابر دشمنان افزود: بايد هر چه مي توانيم براي مقام معظم رهبري دعا كنيم كه اينطور در برابر استكبار جهاني ايستاده است و به حفظ آرمانهاي امام خميني (ره) اصرار دارند و الحمدلله جوانان انقلابي و ملت هميشه در صحنه نيز در همين مسير حركت مي كنند.
دبير شوراي نگهبان در ادامه به ابلاغ سياست‌هاي كلي انتخابات از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي اشاره كرد و گفت: در اين ابلاغيه رهنمودهاي خوبي آمده است از جمله اينكه در آن بر روشن تر شدن اصل 115 درباره شرايط رياست جمهوري تاكيد شده است. بايد شوراي نگهبان تعريف روشني از شرايطي چون مدير و مدبر، شجاعت و تقوي ارائه دهد.
وي يادآور شد: يكي از شرايط مصرح در اصل 115 «تقوي» است. شايد بتوان گفت اين شرط، مهمترين شرط است و اگر تقوي، مافوق عدالت نباشد مادون عدالت نيست. يعني داوطلب رياست جمهوري اگر فاقد عدالت باشد تقوي هم ندارد و اگر تقوي نداشته باشد نمي تواند امانتي كه ملت به او سپرده است را به خوبي حفظ كند.
وي همچنين به تأكيد سياست‌هاي كلي انتخابات بر نظارت بر نمايندگان در طول دوره نمايندگي گفت: مجلس مصوبه‌اي براي نظارت بر نمايندگان داشت اما آيا طي سالهاي پس از تصويب آن، تا كنون اقدامي صورت گرفته است؟!
وي افزود: نظارت بر نمايندگان نبايد تشريفاتي باشد. اگر نماينده اي وارد مجلس شد بعد مشخص شد فاقد شرايط بوده است يا اينكه در طول دوره، اين شرايط را از دست داد و از موقعيت و قدرت خود سوء استفاده كرد، آيا نبايد اقدامي شود تا دوره نمايندگي او به پايان برسد؟!
دبير شوراي نگهبان گفت: اميدوارم با تأكيد بر سياست‌هاي كلي انتخابات بر اين امر، شاهد نظارت بهتري بر نمايندگان باشيم و سازوكارهاي آن مهيا گردد.
حضرت آيت الله جنتي در پايان ابراز اميدواري كرد با اهتمام بيشتر شوراي نگهبان، مجلس و دولت، سياست‌هاي كلي انتخابات با تصويب قوانين و مقرارت مناسب، به نتايج خوبي برسد.
ارسال نظرات
آخرین اخبار