خبرهای داغ:
هاجر چنارانی در نشست «نقش و جایگاه بسیج در پیشبرد اهداف نظام در حوزه زن و خانواده» گفت: زنانی که دارای فرزند معلول و یا فرزند زیر 7 سال دارند می توانند از یک روز مرخصی با عنوان کسر ساعت کاری برخوردار شوند.
کد خبر: ۸۷۶۶۳۴۴
|
۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان کشورخبرگزاری بسیج، نشست خبری «نقش و جایگاه بسیج در پیشبرد اهداف نظام در حوزه زن و خانواده» با حضور هاجر چنارانی، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و کمیسیون تلفیق، مینو اصلانی، مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور، فرشته روح افزا قائم مقام شورای عالی فرهنگی اجتماعی زنان برگزار شد.

مینو اصلانی در ابتدا با تشریح فعالیت های سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: وظیفه اصلی این سازمان گسترش فرهنگ و روحیه بسیجی است و  در حال حاضر گفتمان انقلاب اسلامی بوسیله فعالیت های این سازمان به اقصا نقاط دنیا می رسد و در حال حاضر گفتمان انقلاب اسلامی در جهان جای خود را چون مطابق با فطرت انسان است، باز کرده است و ما شاهد حرکت های بسیاری در سطح جهان  به نام بیداری اسلامی و فعالیت های زنان در این راستا هستیم.

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور، پیام انقلاب اسلامی در حوزه زنان را ویژه دانسته و گفت: هویت زن پس از انقلاب اسلامی و به رهبری امام خمینی(ره) احیا شد و زن به این دوباره پیدا کردن هویت خود می بالد، هویتی که از زن ربوده شده بود و به اذعان غرب هویت خود را گم کرده بود و با پیام های دروغین خود نه تنها نتوانست به موقعیت مردان دست پیدا کند، بلکه جایگاه خود را به عنوان مادر و همسر نیز از دست داد و آنچه ماند بی هویت و افسارگسیختگی بود.

مراقب نفوذ فمنیست ها در دستگاه های اجرایی کشور باشید

اصلانی با بیان اینکه بسیج خواهران سابقه 4 دهه فعالیت را در کارنامه خود دارد، گفت: همه تلاش ما از ابتدای تاسیس بسیج تا کنون احیای هویت و نقش زن مسلمان و برنامه ریزی برای ساز و کار هایی برای ایفای بهتر این نقش بود و اگر قائل به نقش بی بدیل اجتماعی زنان در اسلام هستیم و حضرت زهرا(س) را الگوی خود می دانیم که نه تنها در زمان خود تاثیرگذار است بلکه بر تمام اعصار و آیندگان نیز موثر است، الگوی خود می دانیم، فعالیت می کنیم.

وی افزود: در حال حاضر بیش از 9 میلیون زن در سراسر کشور از جوان و میانسال و در اقشار مختلف، عضو بسیج هستند و به ترویج این گفتمان کمک می کنند، همچنین با وجود 110 هزار حلقه تربیتی در زمینه تحکیم نظام خانواده و تربیت کودک فعالیت می کنند و با وجود 17 هزار پایگاه مقاومت زنان در سطح شهر ها با همکاری مساجد در حال انتقال فرهنگ ایرانی اسلامی به نسل جوان هستند.

هاجر چنارانی در خصوص فعالیت های مجلس شورای اسلامی در حوزه زنان گفت: فرمایشات رهبر معظم انقلاب در حوزه زن و خانواده به عنوان سیاست های کلی زن و خانواده در حقیقت دغدغه مسئولین است و لازم است که بعد از این همه سال که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است، راهکارهایی را برای رسیدن به خانواده اسلامی در جامعه پیدا کنیم.

وی اولین مصوبه این مجلس را که از دوره قبل آغاز شده بود و با تلاش های فراکسیون مجلس فعلی به نتیجه رسید، اقدام موفقی دانسته و گفت: توانستیم لایحه کاهش ساعت کاری زنان با شرایط خاص را تصویب کنیم تا زنان دارای فرزند معلول و یا زنانی که فرزند زیر 7 سال دارند، بتوانند از یک روز مرخصی با عنوان کسر ساعت کاری در طول هفته برخوردار شوند.

چنارانی این اقدام را در راستای تقویت بنیان خانواده دانسته و افزود: اگر بخواهیم بر روی بنیان خانواده تاکید کنیم باید به دنبال راه کارهای اجرایی بیشتری در این زمینه باشیم و از دیگر اقدامات مجلس پیگیری بیمه زنان خانه دار است تا زنان مجبور نباشند به هر شغلی که مخالف شان آنان است، کار کنند اما تامین مالی این کار به جهت بالابودن تعداد زنان خانه دار نیازمد ساماندهی است، بنابراین در حال بررسی مقدمات این کار توسط کارشناسان هستیم.

فرشته روح افزا، قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز گفت: وجه تمایز بسیج در وظایفی که انجام می دهد، زیرا بسیجیان برای رضای خداوند و پشتیبانی از ولایت فقیه کار کرده، بر مبنای الگوی ایرانی اسلامی حرکت می کنند.

وی اظهار داشت: امروز تلاش بسیج باید در جهت انتقال این فرهنگ به نسل دختران جوان باشد و در صورتی که فرهنگ بسیجی در جامعه گسترش داده شود و تعداد اعضای آن افزایش یابد، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد.

 

 

قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی شورای عالی زنان با بیان این مطلب که توجه به ستاد ملی زن  و خانواده مورد غفلت قرار گرفته تصریح کرد: این ستاد توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه زن و خانواده ابلاغ شد و شورای انقلاب فرهنگی وظایف اجرایی این کار را با پیش بینی بودجه آن تا سال 1394 در اختیار معاونت زن و خانواده قرار داد، اما متاسفانه حتی یک جلسه در دولت قبل و دولت فعلی تشکیل نشد، بنابراین ما از دستگاه مقننه و ناظر خواهش می کنیم که نظارت جدی تری نسبت به فعالیت این ستاد داشته باشند.

وی با نقد از غفلت فضای هنری در عرصه سبک زندگی اسلامی ایرانی گفت: متاسفانه هیچ گونه فیلم و تئاتری در حوزه گسترش فرهنگ اسلامی ایرانی نداریم و همچنین فضای مناسبی برای تفریح خانم ها در نظر گرفته نشده است، مشکلات دیگری نیز در این عرصه وجود دارد که لازم است تا دستگاه های ناظر وارد عمل شوند.

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور در انتهای این نشست در خصوص خطر گسترش فمنیست گفت: این حرکت در غرب منسوخ شده است و همه متوجه شدند که با پیام های دروغین فمینیسم نه تنها زنان به جایگاه مردان نرسیدند بلکه جایگاه خود را به عنوان همسر و مادر از دست دادند اما در کشور شاهدیم که حرکت هایی در این خصوص صورت می گیرد و حتی در مراکز تصمیم گیری این نفوذ اتفاق افتاده، این افراد حضور دارند و لازم است که نسبت به این موضوع نظارت بیشتری صورت گیرد.


ارسال نظرات