استاندار گیلان با تاکید بر اینکه برند برنج گیلانی باید حفظ شود گفت:شورای کشاورزی در گیلان احیا شده است.
کد خبر: ۸۷۶۲۰۰۷
|
۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۵

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، دکتر محمدعلی نجفی در مراسم روز جهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد با تاکید بر توجه به مسایل غذا و دارو اظهار کرد: «آب و هوا در حال تغییر است، کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند» شعار روز جهانی غذا است.

وی گرسنگی را تهدید جدی در دنیا دانست و گفت: براساس آمارها 850 میلیون گرسنه در جهان داریم.

استاندار گیلان اصلاح الگوی مصرف تغذیه ای را در حفظ و ارتقاء سلامت مهم دانست و افزود:دسترسی به غذا و ارزش غذایی باید برای مردم توسط مسئولین امر تغعریف شود.

نجفی با تاکید بر اینکه ارزش غذایی در مصرف باید حفظ شود یادآور شد:زندگی مدرنتیه موجب دور شدن انسان ها از ارزش غذایی شده است.

وی با بیان اینکه در ابتدای روی کار آمدن دولت کنونی ذخیره گندم 5 تا 7 روز بود،گفت: این مقدار ذخیره گندم هم اکنون به 7 ماه رسیده است، همچنین امسال بیش از 11.5 میلیون تن گندم خریداری شده و بیش از 90 درصد از مبالغ آن پرداخت شده است.

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه برند برنج گیلانی باید حفظ شود گفت:شورای کشاورزی در گیلان احیا شده است.

نجفی گیلان را میزبان 6 مرکز تحقیقاتی کشور معرفی کرد و گفت:وجود این مرکز در استان ظرفیت و فرصت مناسبی محسوب می‌شود.

وی تخریب جنگل ها،افزایش انباشت زباله،پسماندها و مگس زیتون را از دیگر معضلات بهداشت سلامت گیلان دانست و یادآور شد:پرداختن به مسائل و مشکلات سلامت از مهمترین مقوله های توسعه پایدار شمرده می شود.

وی با اشاره به مناسب بودن ظرفیت تولید ماهی در گیلان خاطرنشان کرد:پرورش ماهی در قفس را به‌صورت جدی دنبال می‌کنیم.

 

ارسال نظرات