مجید اسکندرپور با اشاره به اینکه درخواست برای تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک در سطح استان وجود دارد، افزود: در طول مدت تولید این مرغ، نمونهبرداری و آزمایشهایی انجام میشود تا تولیداتی عاری از مواد شیمیایی تولید و به بازار عرضه شود. البته با توجه به اینکه قیمت هرکیلوگرم مرغ گوشتی بدون آنتیبیوتیک نسبت به مرغهای فعلی موجود در بازار بالاست، تولیدکنندهها رغبتی برای تولید این محصول ندارند و معتقدند که در صورت تولید، با کمبود متقاضی مواجه خواهند شد.
وی با تاکید بر اینکه مصرف مرغهای گوشتی بدون آنتیبیوتیک ملزوم فرهنگسازی است، افزود: دوره تولید مرغهای بدون آنتیبیوتیک 42 روز است و وزن هر مرغ نیز 1700 گرم است. کم بودن مقدار مصرف واکسن و شیوع بیماریها، همچنین بالا بودن کیفیت گوشت این مرغها از مزایای مرغهای گوشتی سبز است. در مقابل، مرغهای گوشتی معمولی در بازار، در دوره زمانی 60 روز و با وزن بیش از 3 کیلوگرم تولید میشود.
رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، کرم ابریشم، زنبورعسل و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه مرغهای گوشتی معمولی در معرض ابتلا به بیماریها و مصرف آنتیبیوتیک تولید می شوند، خاطرنشان ساخت: خوشبختانه در حال حاضر، در استان زنجان یک واحد پرورش مرغ گوشتی اقدام به تولید این فرآورده بدون آنتیبیوتیک کرده است.