برگزاری دوره مهارت برای یک هزار و 718 نفر از متصدیان واحدهای نانوایی
منصوری با اشاره به اینکه همچنین از سال 92 تا 94 حدود 9 هزار و 173 تن برنج وارداتی و 300 تن حبوبات ذخیره سازی و توزیع شده است، افزود: این امر در راستای تنظیم بازار استان صورت گرفته است.
وی به بهسازی 15 واحد نانوایی در راستای نوسازی تجهیزات با درصد سود تسهیلات پایین از جمله اقدامات شرکت غله و خدمات بازرگانی در استان زنجان بوده است، اظهار داشت: کسب مقام برتر کشوری در تولید و عرضه کیفی انواع نان لواش، بربری و سنگک بین سالهای 92 تا 95 از دیگر کارهای این شرکت محسوب میشود.
منصوری به افتتاح و راهاندازی مجهزترین آزمایشگاه میکروبی آرد و نان در استان زنجان اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره مهارت برای یک هزار و 718 نفر از متصدیان واحدهای نانوایی با همکاری آموزش فنی و حرفهای از دیگر اقدامات شرکت غله و خدمات بازرگانی استان بوده که از سال 92 تا 95 انجام شده است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با بیان اینکه سرانه مصرف آرد استان زنجان در سال گذشته 89 کیلوگرم بوده است، اضافه کرد: طی پنج ماه نخست سال جاری نیز میزان سرانه مصرف آرد استان همین مقدار بود.
وی به آموزش نانوایان به عنوان یکی از اقدامات صورت گرفته در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: طی سال گذشته 453 نفر مورد آموزش قرار گرفتهاند.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان تعداد افرادی که در دورههای آموزشی ویژه نانوایان در سال 93 شرکت کردهاند را 878 نفر اعلام کرد.