علت حذف روغن پالم از لبنیات

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، در مورد حذف روغن پالم از محصولات لبنی در کشور، توضیحاتی ارائه داد.
کد خبر: ۸۷۳۹۱۵۱
|
۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
به گزارش خبرگزاری بسیج، دکتر رسول دیناروند روز یکشنبه در کنگره تغذیه، گفت: یکی از دلایلی که روغن پالم را از لبنیات حذف کردیم این بود که صنعت لبنیات به جای چربی شیر از چربی ارزان دیگری استفاده می کرد.
 
وی افزود: گاهی سیاست ملی سبب می شود کالاهایی که از دید ما آسیب رسان به سلامت هستند، یارانه دریافت کنند.
 
دیناروند از حذف کامل چربی ترانس بالا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: برای کالاهایی که نمک، اسید چرب و شکر بالا دارند، محدودیت تبلیغات لحاظ شده و مالیات گرفتن از این کالاها در دستور کار است.
 
دکتر علی جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در افتتاحیه دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره کشوری تغذیه گفت: متاسفانه همه ما که در سلامت دخالت داریم فقط به حل مشکلات فکر می کنیم.
 
وی افزود: گروه تغذیه یکی از گروه هایی است که می تواند در پیشگیری از مشکلات فعال باشد.
 
جعفریان ادامه داد: جامعه ما با صنعتی شدن و عوارض آن دچار مسئله جدی است و در آینده نزدیک برای برخی بیماری ها باید هزینه زیادی بپردازیم.
 
وی گفت: در بیمارستان امام خمینی، بالاترین علت منجر به پیوند کبد، کبد چرب است.
 
در ادمه جلال‌الدین میرزای رزاز رئیس انجمن تغذیه ایران، گفت: می‌توان ردپای مشارکت انجمن تغذیه را در جای جای نظام سلامت کشور مشاهده کرد و هرچه مشارکت جامعه تغذیه ایران پررنگ‌تر شود، پنجره‌های ارزش‌مندی برای رهایی نظام سلامت ایران از دام طبی‌سازی و تمرکز بر درمان باز خواهد شد.
ارسال نظرات
آخرین اخبار