خبرهای داغ:
در صد و یکمین نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه مطرح شد:

تحت تعقیب قرار گرفتن و دستگیری جاسوس در تیم هسته ای صحت دارد

حجت الاسلام محسنی اژه ای گفت: 2نفر که با معرفی خود به نام مسئولان قضایی اقدام به کلاهبرداری می کردند، دستگیر شدند.
کد خبر: ۸۷۳۵۴۴۵
|
۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۴
به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در صد و یکمین نشست خبری که امروز (یکشنبه) برگزار شد، با تبریک هفته دولت اظهار داشت: افرادی با جعل مدارک به سراغ طیف های مردم و کسانی که در قوه قضائیه پرونده داشتند می رفتند و با ادعای اینکه مسئول قضایی هستند و با افراد با نفوذ ارتباط دارند اقدام به کلاهبرداری از مردم می کردند که در این راستا هفته گذشته 2 نفر از این افراد شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: مردم به صرف اینکه فردی با یک مسئول دارای عکسی است، فریب نخورند.

سخنگوی قوه قضائیه بیان داشت: اگر داعش وجود نداشت، چه بسا مشکل بود که جنایات سازمان منافقان خلق را برای نسل جدید بازگو کرد، شاید جوانان امروز باور نمی‌کردند که گروهی تحت شعار حمایت از خلق جنایاتی را مرتکب شود.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: سازمان منافقان خلق اگر افراد خودشان هم مسئله‌دار می‌شدند آن‌ها را می‌کشتند و جسدشان را می‌سوزاندند، منافقان خلق کسانی بودند که سالیان زیاد کورکورانه مردم کوچه وخیابان را می‌کشتند، خرمن گندم کشاورزان را آتش می‌زدند و اموال عمومی را تخریب می‌کردند.

وی تاکید کرد: منافقان خلق، همانند داعش مردم را در مساجد و حسینیه‌ها و نمازهای جمعه با مواد انفجاری به خاک و خون می‌کشیدند و کسانی بودند که علما و دانشمندان را به صرف اینکه مردمی و متدین بودند بدون هیچ گناهی شهید می‌کردند.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: منافقان خلق کسانی بودند که برخلاف تمام قوانین بین‌المللی با رژیم بعث که بعد از مدت کمی از انقلاب به ایران حمله کرد، همدست شده‌اند و از هیچ گونه کمکی به رژیم بعثی صدام کوتاهی نکردند، حتی اسرای ما را مورد بازجویی و شکنجه قرار می‌دادند، منافقان خلق کسانی بودند که با کمک صدام، کشورهای غربی و آمریکا علیه مردم خودشان حمله نظامی کردند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد:‌ منافقان افراد بی‌گناه و عادی را شهید می‌کردند، متاسفانه امروز کسانی درصدد تطهیر این منافقان هستند، مسائلی وجود دارد که اگر امروز آنها مطرح شود مثنوی 70 من کاغذ خواهد شد، شاید برای جوانان ما باور این جنایات سخت باشد.

وی با اشاره به اینکه مردم و خانواده‌ها مراقب فرزندانشان باشند تا  در دام قاچاقچیان مواد مخدر نیفتند، گفت:‌ اگر سرپرست یک خانواده پول هنگفتی را وارد خانه کرد همسر و فرزندان مراقب باشند، شاید این فرد در دام قاچاقچیان مواد مخدر افتاده باشد.

*کشف 18 تن مواد مخدر در مرداد ماه سال95

معاون اول قوه قضائیه گفت:‌ فقط در مرداد ماه 18تن از انواع مواد مخدر کشف شده است که 471 کیلو هروئین، 532کیلو مرفین و بقیه شیشه، حشیش، تریاک و سایر انواع مواد مخدر دیگر بودند.

* دادستان‌ها مبارزه با کالای قاچاق را رها نکنند

سخنگوی دستگاه قضا تاکید کرد: اگر قاچاقچی‌ فریب خورده، بداند که به اقتصاد و کشور ضربه می‌زند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: دادستان‌های کل کشور باید با قاچاق اعم از قاچاق کالا و غیره برخورد جدی داشته باشند و به هیچ عنوان اغماض نکنند، همچنین دادستان تهران و  دادستان‌های تمام شهرستان‌ها از امهای کالای قاچاق نگران نباشند و نگویند که این کالای قاچاق با ارزش و قیمت‌دار است، دادستان‌ها نگویند این ماشین با ارزش و لوکس است و می‌شود این کالای لوکس را صادر کرد، چرا که کالای قاچاق را نمی‌شود به کشور دیگری صادر کرد.

وی تاکید کرد: دادستان‌ها ‌موضوع مبارزه با کالای قاچاق را به بهانه‌های مختلف کم‌ رنگ نکنند.

* در رابطه با فیش‌های حقوقی یک مورد هم از ناحیه دولت به قوه  قضائیه معرفی نشده است

سخنگوی دستگاه قضا با تاکید براینکه در خصوص فیش‌های حقوقی همه حرف‌ها را زده‌ایم اما در عمل چه کرده‌ایم، گفت: مجلس طرحی را در کمیسیون قضایی در حال بررسی دارد که امیدواریم یک قانون جامع، کامل و مناسب بازدارنده‌ای را به تصویب برسانند و در این راستا کمیسیون اصل 90 هم موضوع را پیگیری می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات دولت در این خصوص گفت: دولت در رابطه با موضوع فیش‌های حقوقی تاکنون 15نفر را عزل و جابه‌جا کرده و تعدادی هم استعفا داده‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه گفت:‌ دولت مصوبه‌ای را برای برخی مدیران بخشنامه کرده است که از این سقف نباید مبلغ اضافی دریافت کنند، اقدام دیگر دولت در این رابطه معرفی متخلفان به دستگاه قضا بوده است که در این خصوص یک مورد هم از ناحیه دولت به قوه قضائیه معرفی نشده که چه کسی، چه مبلغی پول برگردانده است.

سخنگوی دستگاه قضا اظهار داشت: سوالی که در اینجا برای بنده مطرح است این است که آیا فقط 15نفر حقوق غیرقانونی گرفته بودند؟ برای من هنوز روشن نیست و باید شفاف شود که چه ملاکی بوده که تنها شامل حال این 15نفر شده است، اگر ملاک دریافت حقوق، مزایا و وام‌های نسبتا سنگین با بهره پایین بوده باز هم تعداد بیش از 15نفر می‌شود، این موضوع برای ما جای سوال دارد و بهتر است این مسئله شفاف شود.

وی با اشاره به اقدامات قوه قضائیه در این رابطه تصریح کرد: به نظر بنده قوه قضائیه در این زمینه شتابی که باید داشته باشد را نداشته است، گروهی به نمایندگی از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات، معاون اول قوه قضائیه تشکیل شده است تا مبانی هر کدام از این فرض‌ها را بررسی کنند تا وقتی کار آماده شد دنبال ماده و تبصره نگردیم.

معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: فرصت کافی بوده و به تمامی دستگاه‌ها هم نامه نوشته شده است که اگر کسی پولی به ناحق و نامشروع دریافت کرده خودشان بازگردانند، چرا که اگر روزی قوه به جمع‌بندی کامل رسید از قوه قضائیه گله‌مند نباشند.
ارسال نظرات
پر بیننده ها