خبرهای داغ:
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو خبر داد
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه یک هزار و 300 فرآورده ثبت شده در سازمان WHO(سازمان بهداشت جهانی) داریم، گفت: میزان واردات فرآورده‌های دارویی کاهش یافته است.
کد خبر: ۸۷۳۱۹۲۶
|
۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، امیرحسین جمشیدی در مراسم افتتاحیه همایش ملی بوعلی‌سینا با عنوان طب سینوی و گیاهان دارویی در استان همدان، از کاهش واردات فرآورده به کشور خبر داد و افزود: تا کنون 746 فرآورده طب سنتی مجوز گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه تعداد مجوز ساخت مواد اولیه عصاره و اسانس 366 مورد بوده است، تصریح کرد: 240 واحد بسته‌بندی گیاهان دارویی مجوز گرفته‌اند.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه تنها 56 فرآورده تحت پوشش بیمه قرار دارند، ادامه داد: 375 گیاه در فرآورده‌های دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جمشیدی با بیان اینکه در همدان شرایط و گیاهان دارویی خاصی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند، عنوان کرد: آمادگی ایجاد یک کارخانه مختص فرآورده‌های گیاهان دارویی را داریم.

وی با اشاره به اینکه طی 10 سال گذشته تعداد فرآورده‌ها 23 برابر شده چرا که مجوزها افزایش یافته است، گفت: استان همدان باید از دانش گیاهان دارویی استفاده کرده و کارخانه گیاهان دارویی داشته باشد.

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به وجود یک هزار و 713 فرآورده در کشور خبر داد و بابیان اینکه فرآورده های سنتی رشد خوبی داشته است، عنوان کرد: طی 10 سال گذشته 746 فرآورده سنتی مجوز دریافت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه 211 شرکت در فرآورده‌های دارویی فعالیت می‌کنند که از این تعداد 123 مورد کارخانه هستند، تصریح کرد: در 10 سال گذشته سازمان نظارت و ارزیابی به طور میانگین در هر روز کاری یک پروانه فرآورده طبیعی و سنتی مجوز صادر کرده است.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه 86 شرکت تولیدکننده داروهای سنتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: صادرات در فرآورده‌های طبیعی و سنتی موفق خواهد بود.

جمشیدی در ادامه سخنانش با بیان اینکه یک هزار و 300 فرآورده ثبت شده در سازمان WHO(سازمان بهداشت جهانی) داریم، گفت: میزان واردات فرآورده‌های دارویی کاهش یافته است.

وی در پایان گفت: این نوید را میدهم که دانشگاه علوم پزشکی همدان نخستین دانشگاهی است که تفویض اختیار می‌شود تا بررسی کارها و فرآیند فرآورده را خود انجام دهد این در حالی است که حتی در دانشگاه قطب نیز این امکان فراهم نشده است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات