علی اکبر شرفی با بیان اینکه روز گذشته دو مرحله از این مسابقه برگزار شد، افزود؛ امروز هم دو مرحله از این مسابقه برگزار می شود و پس از بررسی و ارزیابی آشهای ارائه شده "ده نفر برگزیده" به یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی راه خواهند یافت.
وی خاطر نشان کرد: هیئت داوران مسابقه مقدماتی جشنواره ، آقای محمدولی مفیدی (مدیرمسئول مجله هنر آشپزی) - خانم فاطمه شیرازیان (مدرس آشپزی) و خانم نسرین بیاباننورد (مربی آشپزی) می باشند.
علی اکبر شرفی اظهار داشت: مهمترین آیتمهای داوری در آشهای ارائه شده را : طعم و مزه - بهداشت - تزئین- ارزش غذایی - اصالت و ... عنوان کرد.
این مقام مسئول افزود: تا کنون ده نوع آش توسط آشپزهای زنجانی در این مرحله ارائه شده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان تصریح کرد: سال گذشته تعداد 70 گروه از استان زنجان جهت شرکت در جشنواره ملی آش ثبت نام کرده بودند.