تغذیه با شیر مادر،کودک را مقاوم تر می کند

مدیر سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: کودکانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند در مقابل بسیاری از بیماری‌ها مقاوم‌تر هستند
کد خبر: ۸۷۲۵۵۷۷
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
گشتاسب ملک‌پور گفت: آلرژی، آسم و عفونت حاد گوش میانی، مننژیت و سپتی سمی(عفونت مغز و خون) نوزادی و سل، عفونت ادراری و عفونت‌های دستگاه تنفسی و گوارشی، سرطان خون و سندروم مرگ ناگهانی در کودکانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند، کمتر دیده می‌شود.مدیر سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه این کودکان کمتر دچار پوسیدگی دندان شده و نسبت به دیگر کودکان نیاز کمتری به ارتودنسی پیدا می‌کنند افزود: کودکان شیرمادرخوار به دلیل جذب بهتر آهن شیر مادر، کمتر از دیگر کودکان به کمبود فقر آهن و روی دچار می‌شوند.ملک‌پور ادامه داد: افزایش کلسترول و چربی‌های نامناسب خون و بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های مزمن تنفسی و گوارشی، عفونت‌های بیمارستانی، یبوست و دل‌درد در کودکانی که با شیر مادر تغذیه می‌کنند کمتر دیده می‌شود.وی گفت: این کودکان همچنین به دلیل عدم استفاده از سرپستانک از مبتلا شدن به بیماری برفک و به دلیل وجود ویتامین A کافی در شیر مادر از مبتلا شدن به شب‌کوری تا حدود زیادی مصون می‌مانند.مدیر سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد افزود: برگشت محتویات معده به مری، سوءتغذیه و انگشت مکیدن در کودکان شیرمادرخوار کمتر دیده می‌شود.
ارسال نظرات