شش و نیم کیلوگرم، سرانه مصرف آبزیان در زنجان

سرانه مصرف آبزیان در زنجان به بیش از شش و نیم کیلوگرم رسید.
کد خبر: ۸۶۹۶۱۶۸
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۹
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان: نظر باینکه تامین غذای سالم وبا کیفیت جزء سیاستهاوبرنامه های کاری هر کشوری محسوب می شود.

نتایج تحقیقات متخصصین امرنشان می دهد که ماهی غذای سلامت است ودر جهان نیز از آن به عنوان داروی قلب یاد می کنند.

همچنین نقش مصرف ماهی بواسطه دارا بودن اسیدهای چرب امگا 3 ومحافظت بدن در مقابل بیماریها ، فشارهای عصبی، کاهش کلسترول خون، سکته های قلبی، کنترل چربی خون مشهودونقش مهمی در تامین ویتامینهای A-B-D-K-E وانواع مواد معدنی مورد نیاز بدن دارد.

از طرف دیگر هضم گوشت ماهی در مقایسه با سایر گوشتها به مراتب آسانتر وجذب آن به نسبت بیشتر است وبه همین دلیل به اکثر بیماران گوارشی خوردن گوشت ماهی توصیه می شود.

لذا در همین راستا مدیریت شیلات وآبزیان استان زنجان جهت توسعه وترویج بیش از پیش آبزی مصرفی، بهینه کردن تولید وتامین سلامت جامعه درسال جاری گامهای موثری در راستای فرهنگ سازی مصرف آبزیان به منظورافزایش سرانه مصرف ماهی در استان برداشته است که از جمله این اقدامات می توان به اجرای دوره های آموزشی انواع روشهای طبخ آبزیان، تهیه لوحهای فشرده آموزشی طبخ آبزیان، تهیه وتوزیع کتاب آشنایی با طبخ آبزیان ودرج انواع فیلمها وPDF های آموزشی و راه اندازی پورتال مدیریت شیلات وآبزیان زنجان را نام برد.

همچنین درهمین راستا در سال جاری کلاس آشنائی با طبخ آبزیان در 9 روستا از شهرستانهای ایجرود ، سلطانیه و ابهر برگزار شد.

در این کلاسها که 270 نفر شرکت کردند افراد شرکت کننده با نحوه تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده و فاسد؛ نحوه تمیز کردن ماهی، فیله کردن، مزه دار کردن و نحوه پخت انواغ غذاهای متنوع با استفاده از گوشت ماهی آشنا شدند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار