خبرهای داغ:
یکی از مراجع تقلید گفت: امروز فضای مجازی برای جامعه خیلی خطرناک و خطر ساز شده است، بیگانگان با استفاده از این فضا شب و روز دارند جوانان ما را با ایجاد و طرح شبهات بمباران می‌کنند.
کد خبر: ۸۶۷۷۲۴۲
|
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۹
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیت‌الله جعفر سبحانی در دیدار جمعی از مسؤولان، مبلغان و مربیان روحانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور که برای شرکت در طرح سفیران آسمانی به قم سفر کرده‌اند، اظهار کرد: در روایات آمده باید ببینید در چه زمانی زندگی می‌کنید و چه سلاحی را باید آماده کنید تا از هجوم بیگانه در امان بمانید.

وی با تاکید بر اینکه هرکس شرایط زمانه را بشناسد مورد هجوم بیگانه قرار نمی‌گیرد، تصریح کرد: زمان دو نوع دلالت دارد، یکی زمان فلسفی و فیزیکی و دیگری که مقصود امام معصوم در روایت فوق هم همان است، مفهوم شناخت شرایط جامعه را دارد.

آیت‌الله سبحانی عنوان کرد: امروز فضای مجازی برای جامعه خیلی خطرناک و خطرساز شده است، بیگانگان با استفاده از این فضا شب و روز دارند جوانان ما را با ایجاد و طرح شبهات بمباران می‌کنند، هدف آنها از بین بردن بنیان خانواده است، در غرب قوم و خویشی معنایی ندارد، چه بسا اقوام نزدیک یکدیگر را نمی‌شناسند، مبارزه و مقابله با این برخوردها باید در مسجد شکل بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: مسجد باید یک پایگاه صد درصد فرهنگی باشد، بقیه مسائل در اولویت بعدی قرار دارند، مساجد باید جایی باشند که جوانان بتوانند با حضور در آن فرهنگ اسلام را درک کنند، اول باید ایمان به خدا و فرهنگ غنی شود، بعد مباحثی مانند ایثار و مفاهیم دینی دیگر مطرح شود.

آیت‌الله سبحانی با بیان این که وابستگی به اجانب بد بختی است، گفت: مسجد پیامبر(ص) کمتر از هزار متر مساحت داشت، اما کانونی برای همه کارها بود، همه امور در مسجد نبی اکرم(ص) پیگیری و حل می‌شد، حتی گاهی وحی در مسجد رسول خدا(ص) نازل می‌شد و کاتبان آن را کتابت می‌کردند.

استاد برجسته حوزه علمیه بیان کرد: مسجدی که فقط موقع نماز بیایید نمازی بخوانید و بروید این مسجد، مسجد نمی‌شود، مسجد باید کانون همه امور اجتماعی باشد، درتهران مسجدی داریم که امام جماعتش همه امور و کار خود را در آنجا انجام می‌دهد، از جمله تدریس و تبلیغ. همچنین مسجدی داریم که از نظر ظاهر آباد است اما امام جماعتش کارمند جای دیگری است و فقط اندازه یک نماز خواندن در مسجد وقت می گذارد، این گونه مسجدها خروجی ندارند.

وی ابراز کرد: باید در مساجد جاذبه ایجاد کنیم، کسانی هستند که یک قِران خودشان را یک تومان می‌فروشند، از بس جاذبه دارند، اما مسجدی‌های ما یک تومان خودشان را یک قِران هم نمی‌فروشند، مسجد باید به محلی برای رجوع دائم جوانان تبدیل شود، باید امکان درس خواندن، فراگیری کامپیوتر و استفاده صحیح از فضای مجازی و همه موارد مورد نیاز جوانان در مسجد فراهم شود. 

آیت‌الله سبحانی توجه به حفظ قرآن کریم در مساجد را مورد تاکید قرار داد و افزود: مغازه‌دارها ویترین مغازه خود را حداقل هر 10 روز یک بار عوض می‌کنند، اما مسجدی‌ها برنامه ماهانه ندارند، این ضعف بزرگی است که باید برطرف شود.

وی یادآور شد: خانواده‌هایی که ماهواره دارند بدانند، فرزندانشان از نظر ایمانی و اخلاقی در خطر هستند، خانواده‌ها باید بیش از پیش موبایل‌ها و ارتباطات مجازی فرزندانشان را کنترل کنند، متاسفانه مسائلی که در موبایل‌ها هست کنترل نمی‌شود.
ارسال نظرات