خبرهای داغ:
با حضور مسئولان کشوری و لشگری:

یادواره سردار شهید «عظیم محمدی زاده» در دزفول برگزار شد

- یادواره سردار شهید دزفولی «عظیم محمدی زاده» با حضور مسئولان کشوری و لشگری و مردم قشرهای مختلف در دزفول برگزار شد.
کد خبر: ۸۶۵۲۹۲۶
|
۰۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
به گزارش خبرگزاری در بسیج ،فرمانده لشکر هفت ولیعصر (عج) در دوران دفاع مقدس ظهر امروز پنجشنبه در این یادواره اظهار کرد: شهید محمدی زاده به معنای واقعی، علمدار لشکر هفت ولیعصر (عج) بود. سردار بی نام، بی ادعا و گمنامی که شخصیت وی از زوایای مختلف قابل بررسی و تحلیل است.

سردار عبدالمحمد رئوفی نژاد بابیان اینکه شهید محمدی زاده در ظاهر یک بسیجی ساده بود که همانند تمام نیروهای دواطلب وارد جبهه و جنگ شده بود، افزود:  اما این شهید از همان بدو ورود خود توانست ظرفیت و پتانسیل های خود را آشکار کند، شهید محمدی زاده تنها به جبهه جنگ نیامد بلکه یک مجموعه وسیع و کامل از عقبه خود یعنی شرکت کارون را وارد عرصه جنگ کرده بود. وی توانسته بود یک پل ارتباطی خوب از نظر تامین نیروی انسانی و حتی دیگر نیازها بین شرکت کارون و جبهه ایجاد کند.

وی با بیان اینکه از همان ابتدا مسئولیت پذیری، جدیت و نقش آفرینی این سردار شهيد در جبهه برای همگان روشن شد، عنوان کرد: از همان ابتدای ورودش به جبهه جنگ مسئولیت هایش آغاز شد و در نهایت به جایی رسید که اگر در مجموعه سپاه و جنگ شهید حسن باقری یک جایگاه ویژه و برجسته دارد شهید محمدی زاده نیز به حسن باقری لشکر هفت ولیعصر(عج) خوزستان تبدیل شده بود با این تفاوت که شهید باقری به شدت اهل خطابه و سخنرانی در محافل و جلسات قرارگاه بود اما سردار شهید حاج عظیم محمدی زاده کمتر اهل سخنرانی و صحبت بود.

فرمانده لشکر هفت ولیعصر (عج) در دوران دفاع مقدس، شهید محمدی زاده را تنها نمونه بارز این لشکر در زمینه نظامی، فرهنگی، اخلاقی، روش و منش برشمرد و گفت: این شهید در بعد نظامی از بلوغ بالایی برخوردار بود به گونه ای که ما همیشه در جلسات مربوط به طراحی عملیات های جنگی منتظر نظر و ایده های وی در خصوص تاکتیک ها و مسائل ريز بودیم.

سردار رئوفی ادامه داد: نظرات نظامی این شهید منطبق بر واقعیت بود و همواره با یک دید عمیق نظامی و با غلبه بر احساسات نظر می داد و نظرش همواره تعیین کننده عملیات های جنگی بود، ضمن اینکه چون عاقلانه فکر می کرد همیشه واقعیت هارا بدون ملاحظه بیان می کرد.

وی با بیان اینکه در عملیات کربلای۵ نیز از فکر و تدبیر عمیق این سردار شهید استفاده کردیم، تصریح کرد: شهید محمدی زاده از نظر اخلاقیات بسیار خاکی و متواضع بود به گونه ای که تمام افرادی که نامش را شنیده بودند با دیدن ظاهر وی و رفتارهای پراز تواضعش به شدت حیرت زده می شدند. ضمن اینکه به دلیل نقش تعیین کننده ای که در روند فرماندهی لشکر هفت ولیعصر (عج) داشت نامش برای فرماندهان تمام قرارگاه ها آشنا بود.

سردار رئوفی با اشاره به اینکه شهید محمدی زاده هیچ گاه به دنبال نشان دادن برتری های فکری و کاری خود نبود، افزود: وی همیشه در مقابل نیروهای جزء خود را کوچک نشان می داد که نشان دهنده تقوای زیاد این شهید بود.

، در حین برگزاری یادواره سردار شهيد دزفولی عظیم محمدی زاده، کلیپ و سرودی  در وصف این شهید پخش و اجرا شد. تصویر منقش به ظاهر این شهید نیز در طول برگزاری یادواره توسط يک هنرمند کشیده شد. صادق آهنگران نیز در این مراسم به مداحی در وصف شهید محمدی زاده پرداخت.

در پایان این مراسم که با استقبال خوب مردم و مسئولان روبروشد، از تمبر یادبود شهید محمدی زاده و دو کتاب زندگانی و روایت خاطرات سردار شهید عظیم محمدی زاده و کتاب کوکب هدایت درخصوص عظمت اخلاقی این سردار شهید دزفولی با نگارش آیت الله دکتر عابدی توسط مسئولانی همچون مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران، فرمانده سپاه خوزستان، فرمانده سپاه دزفول، سردار کوسه چی، سردار رجبی، سردار رئوفی، آیت الله شفیعی نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، امام جمعه دزفول و دیگر مسئولان شهری، استاني و کشوری رونمایی شد.

سردار شهید دزفولیعظیم محمدی زاده متولد سال ۱۳۳۲، کارمند شرکت کشت و صنعت کارون و معاون عملیاتی لشکر ۷ ولیعصر (عج)   بود که در عملیات های فتح المبین، بیت المقدس و رمضان حماسه آفرینی کرد و  در تاریخ ششم اسفند ۱۳۶۵ در عملیات کربلای پنج به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
ارسال نظرات
پر بیننده ها