یک کارشناس ارشد کشاورزی در گفتگو با«بسیج» عنوان کرد
یک کارشناس ارشد کشاورزی گفت: محصولات گیاهی و دامی تراریخته و دستکاری شده ژنتیکی ارزش غذایی خوبی ندارد و حتی خطراتی را برای انسان ها به دنبال داشته و هنمچنین می تواند منشأ بیماری های مختلفی شود.
کد خبر: ۸۶۴۷۸۵۶
|
۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۸

فاطمه نورورزی کارشناس ارشد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج گفت: محصولات گیاهی و دامی تراریخته و دستکاری شده ژنتیکی ارزش غذایی خوبی ندارد و حتی خطراتی را برای انسان ها به دنبال داشته و هنمچنین می تواند منشأ بیماری های مختلفی شود.

وی در ادامه افزود: استفاده از این محصولات دستکاری شده ژنتیکی عواقب و خطراتی همچون ایجاد اختلال در دستگاه گوارشی، انواع سرطان ها و عقیم سازی و خشونت را در پی خواهد داشت.

نوروزی در خاتمه با انتقاد از واردات این نوع محصولات به کشور اظهار داشت: مسئولان باید از محصولات ارگانیک و سالم حمایت کنند و در واردات این نوع محصولات فرهنگ ایرانی را در نظر بگیرند.

ارسال نظرات