خبرهای داغ:
با اقتصاد مقاومتی محقق شد

علاقه کودکی؛ عامل خود کفایی در جوانی

یکی از راهکار های مردمی کردن اقتصاد مقاومتی در جامعه تبلیغ و معرفی توانایی ها و ظرفیت های داخلی است.
کد خبر: ۸۶۴۷۷۳۴
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۳
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، یکی از راهکار های مردمی کردن اقتصاد مقاومتی در جامعه تبلیغ و معرفی توانایی‌ها و ظرفیت‌های داخلی است، ظرفیت هایی که در سطح استان و شهرستان در قالب طرح ها و پروژه های کوچک و زود بازده در فضاهای کوچک قابلیت اجرا داشته باشد.

استان همدان در عرصه های مختلفی از قبیل پرورش شترمرغ، بلدرچین، مرغ بومی، کشت زعفران، تولید عسل، پرورش قارچ خوراکی، قالی بافی ، خیاطی و ... این قابلیت را دارد و در حال افراد زیادی هستند که با کمترین امکانات در تحقق اقتصاد مقاومتی و با هدف تقویت اقتصاد کشور فعالیت می کنند.

در این زمینه به سراغ یکی از بانوان کارآفرین بسیجی که ساکن یکی از روستاهای شهرستان فامنین استان همدان است رفتیمتا از وی درخصوص کارش سوال کنیم باشد که الگویی در راستای توسعه اشتغال خانگی بانوان شود.

زهرا نادری‌مصلح متولد سال 1370 یکی از پرورش دهنده گان بلدرچین است که سعی داشته به نوبه خود گامی در راستای تحقق اقتصاد بردارد .

وی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: از کودکی به پرندگان علاقه داشتم به خصوص به جوجه ها، ترم آخر دانشگاه بودم که از طریق بسیج در کلاس ها ی آموزشی پرورش قارچ، تولید زعفران و پرورش شتر مرغ شرکت کردم و به دلیل علاقه ام به پرندگان شروع به پرورش بلدرچین در فضایی کوچکی کردم.

وی افزود: کارم را با 300 جوجه یک روزه شروع کردم و در آغاز کار با مشکلات زیادی مواجه شدم، به دلیل عدم تجربه کافی 120 تا از جوجه ها تلف شدند.

این کارآفرین موفق ادامه داد: وقتی من کار را با انگیزه کسب سود بالا شروع کردم و جوجه هایم تلف شدند باز هم نا امید نشدم و کار را ادامه دادم.

نادری با بیان اینکه بلدرچین پرنده ای است که بلوغ زودرس دارد واز لحاظ اقتصادی به صرفه می باشد گفت: به خاطر علاقه ام به کار و کسب موفقیت سعی کردم تا با کمترین هزینه، بیشترین تولید را داشته باشم و به حمد الله تا کنون با وجود سود کم رضایت بخش بوده است.

وی ادامه داد: در ابتدای کار چون آگاهی کافی از اصول پرورش بلدرچین نداشتم باعث شد سرمایه اولیه ام را از دست بدهدم اما دوباره با تهیه 500 جوجه بلدرچین کار ادامه دادم.

این بانوی کارآفرین گفت: زمانی که نیمه شب‌ها با عشق و علاقه به جوجه بلدرچین ها غذا می‌دادم سختی کار برایم کمتر می‌شد.

این فعال عرصه اقتصاد مقاومتی ، مهمترین مشکل در زمینه پرورش بلدرچین را فروش محصولات دانست و افزود: با وجود تمام مشکلات دوست دارم در عرصه تولید موثر باشم و حتی اگر کارمند هم شوم با علاقه این کار را ادامه می‌دهم.

وی با اشاره به اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو استفاده از حداقل امکانات و ظرفیت ها است گفت:جوانان باید بدانند خواستن توانستن است و اگر با علاقه کاری را شروع کنند می‌تواند موفقیت‌های لازم را به دست آورند.

وی در پایان با اشاره به اینکه کار تولیدی نیاز مند حمایت است، گفت: انتظارم از مسئولین این است که از قشر جوان بیشتر حمایت کنند.

منبع: شبنم‌ها

انتهای پیام /

ارسال نظرات