فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران از برپایی 43 باب بیمارستان صحرایی به یاد 43 شهید از شهدای وحدت تا پایان سال 95 در سیستان و بلوچستان خبر داد.
کد خبر: ۸۶۱۰۵۵۹
|
۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۵

به گزارش خبر نگار خبر گزاری بسیج  سردار احمد اخوان در نشست خبری بیمارستانهای صحرایی نیروی زمینی سپاه که صبح امروز برگزار شد اظهار داشت: در سال 88 مرکز مطالعاتی به منظور بررسی، تحقیق  و پژوهش در مناطق محروم بویژه سیستان و بلوچستان ایجاد شد تا بدانیم چه خدمتی می توان در حوزه سلامت این منطقه انجام دهیم.

وی افزود: 5 تیم تخصصی در بحث نیرویی، مدیریتی، تجهیزات پزشکی و سامانه های امداد در صحرا تشکیل شد تا الگویی ارائه دهند که بر اساس آن بتوانیم خدمات را در بیمارستانهای صحرایی که متفاوت از بیمارستانهای معمولی است بررسی کنیم.

وی بیان داشت: در سال 88 مجموعه ساختار  و سازمان نیروی زمینی بر اساس اهداف و راهبردهای جدید شکل گرفت و از برنامه های اساسی این تحول خدمت به مردم بود.

وی تاکید کرد: از سال 88 تا پایان 93 بر اساس مطالعات انجام شده این مرکز آموزش نیروهای که باید خدمات ارائه دهند آغاز شد و در موضوع سامانه ها نیز برنامه های ویژه انجام شد.

وی تصریح کرد: از سال 88 تا پایان سال 93 ، 90 باب بیمارستان صحرایی در نقاط مختلف کشور ایجاد شد که 19 باب در سیستان و بلوچستان بوده است؛ 10 بیمارستان در این مرحله راه اندازی خواهد شد و درصدد هستیم تا پایان سال 95؛  43 بیمارستان صحرایی در سیستان و بلوچستان  راه اندازی کنیم.

وی توانمند ترین سازمان در داشتن سامانه های امداد و درمان در صحرا را نیروی زمینی سپاه دانست و تصریح کرد: تنها سی تی اسکن سیار در کشور در بخش مطالعه، تحقیق و تولید توسط نیروی زمینی سپاه انجام شده که در یکی از بیمارستان های صحرایی ارائه خدمت می کند.

فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران در بخش دیگری از سخنان خود  افزایش سرعت و دقت و ارائه خدمات پزشکی به مردم محروم منطقه و افزایش تحرک و بهره برداری در شرایط خاص از جمله اهداف برپایی اینگونه بیمارستانهاست را از اهداف بر پایی بیمارستانهای صحرایی در استان بر شمرد.

وی تحقق شعار "همدلی و همزبانی" و افزایش روحیه تعاون و همکاری اجتماعی را از دیگر  اهداف این برنامه ها دانست و تصریح کرد: ترویج فرهنگ خدمت به مردم بر اساس تدابیر مقام معظم رهبری از عمده مولفه های برجسته در بیمارستانهای صحرایی است.

وی اضافه کرد: این بیمارستانهای صحرایی در بخش های اتاق عمل، اورژانس، بستری، اطفال، سونوگرافی، قلب و عروق، زنان و زایمان، پوست و ... آماده ارائه خدمات هستند. 

سردار اخوان از انتقال هزار و 160 کادر بیمارستانی به سیستان و بلوچستان خبر داد و  خاطر نشان کرد: تا پایان سال 93؛ در 90 باب بیمارستان صحرایی با سطوح متفاوت 30 میلیارد خدمت با 21 میلیارد هزینه ارائه شده است.

سردار اخوان فعالیت بیمارستانهای صحرایی به تفکیک استانهای میهمان را به شرح ذیل اعلام کرد: بیمارستان شهید صدوقی اصفهان در جزینک شهرستان زهک، نبی اکرم جنوب شرق در شهرستان هیرمند، شهید هادی سنندج در میرجاوه، بیمارستان مشهد در بخش های جالق و سیرکان سراوان، کرمانشاه در شهرستان سرباز، بسیج جامعه پزشکی سپاه سلمان در شهرستان فنوج، بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س)در شهرستان دلگان، بیمارستان دکتر شهید بقایی اهواز در قلعه گنج و بیمارستان شهید محلاتی تبریز در شهرستان زرآباد ارائه خدمت می کنند.

 

 

ارسال نظرات