مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران ضمن پوزش از مشترکان:

خسارت ناشی از نوسانات برقی مشترکان پرداخت می شود

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: هر نوع کالای برقی خانگی که براثر نوسان برق دچار اختلال شوند 500 هزار تومان، آتش‌سوزی 16 میلیون تومان و دیه تا سقف 30 میلیون تومان خسارت از شرکت بیمه طرف قرارداد شرکت توزیع برق دریافت می‌کنند.
کد خبر: ۸۵۶۶۰۱۹
|
۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۹




به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، قاسم شهابی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه از گلوگاه تا آمل یک میلیون و 200 هزار مشترک زیر پوشش توزیع برق مازندران قرار دارند، اظهار کرد: توزیع برق مازندران به 720 هزار مشترک شهری و 475 هزار مشترک روستایی خدمات‌رسانی می‌کند.

وی با بیان اینکه حدود 405 فیدر اصلی تغذیه‌کننده برق در شهر و روستا و 10 هزار و 500 کیلومتر خط فشار متوسط در مازندران فعال است، افزود: 14 هزار و 400 کیلومتر خط فشار ضعیف و 26 هزار و 500 ترانس برق در اختیار شرکت توزیع برق مازندران است که کار انتقال و توزیع را انجام می‌دهد.

*جایگزینی انرژی نو با انرژی فسیلی

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اعلام اینکه تمام روستاهای بیش از 10 خانوار از نعمت برق بهره‌مند هستند، اضافه کرد: شرکت توزیع برق مازندران برای کاهش مصرف انرژی فسیلی به دنبال استفاده از انرژی نو در برق‌رسانی است.

این مسئول بیان کرد: به‌زودی از طریق سیستم بادی برای برق‌رسانی در یکی از روستاهای مازندران استفاده می‌شود.

شهابی با بیان اینکه 2 هزار و 64 روستای مازندران از نعمت برق برخوردارند، گفت: 26 روستای مازندران مجهز به انرژی خورشیدی هستند.

*28 مرداد 94 پرمصرف‌ترین تاریخ برق در مازندران

وی بالاترین زمان مصرف برق در مازندران را 28 مردادماه سال‌جاری عنوان کرد و افزود: میزان مصرف برق در این روز تابستانی در بالاترین مصرف به یک‌هزار و 688 مگاوات رسید که در طول تاریخ مصرف برق در مازندران بی‌سابقه بود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با بیان اینکه تابستان امسال استان در هشت روز بیش از 30 کیلووات ساعت مصرف برق داشت، تصریح کرد: گرمای تابستان در سال‌های آینده بیشتر اعلام شده و مصرف برق نیز در این فصل افزایش می‌یابد.

این مسئول ضمن پوزش از مردم مازندران که در برخی از روزها خاموشی برق را متحمل شدند، گفت: مشترکان باید آگاه شوند که با مصرف درست خاموشی برق را در ساعات اوج مصرف کم کنند.

*مشکل تولید و توزیع برق مازندران با محدودیت اعتباری

شهابی با بیان اینکه برخی محدودیت‌ها به ویژه محدودیت منابع اعتباری در مازندران سبب می‌شود با مشکل تولید و توزیع برق در این استان مواجه شویم، افزود: محدودیت در احداث شبکه، ایجاد سیستم‌های فشار قوی و احداث نیروگاه از مواردی است که در مازندران با مشکل تولید و توزیع برق مواجه است.

وی بیان کرد: مدیران ارشد وزارت نیرو پیگیر حل مشکل تولید و توزیع برق در مازندران هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود تا حد ممکن شبکه‌های برق توسعه یابد، ایجاد پست، احداث نیروگاه و شبکه‌سازی برق صورت گیرد که این موار نیازمند تامین اعتبار است.

این مسئول با اشاره به اینکه اصلاح شبکه برق از برنامه‌های شرکت توزیع مازندران محسوب می‌شود، افزود: مدیریت مصرف یکی از راه‌های اساسی برای جبران کمبود تولید است که از سوی مشترکان برق خانگی، تجاری، صنعتی و دولتی باید صورت گیرد.

*کولر گازی 40 درصد برق مصرف می‌کند

شهابی با اعلام اینکه کولر گازی 40 درصد مصرف برق در تابستان را به خود اختصاص می‌دهد، بیان کرد: مدیریت مصرف از مهم‌ترین موارد در کاهش مصرف برق است.

وی با بیان اینکه تلفات برق در مازندران 18 تا 38 درصد است، گفت: شرایط محیطی شبکه برق و سرقت انرژی بیشترین تلفات برق را در مازندران به خود اختصاص می‌دهند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اعلام اینکه طرح جهادی رفع تلفات برق در مازندران از 24 مهر سال گذشته در استان شروع شد، افزود: مانور عملی و اجرایی پیشگیری از تلفات برق در شهرهای آمل، بابل، بابلسر، فریدونکنار و ساری در حال اجراست.

این مسئول با بیان اینکه طرح‌های متعدد برق‌رسانی در سطح استان انجام و در حال اجرا است، اظهار کرد: طرح برق‌رسانی به‌روز از برنامه‌های در حال اجرای شرکت توزیع برق مازندران است که متقاضیان در کوتاه‌ترین زمان از امتیاز برق برخوردار می‌شوند.

شهابی با اشاره به اینکه با شهرداری‌ها تفاهم‌نامه همکاری منعقد شده است، افزود: تجهیز روشنایی معابر با سیستم LED ،جمع‌آوری سیم‌های لخت مسی و جایگزینی کابل خود نگهدار از مهم‌ترین مواردی است که با همکاری شهرداری‌ها در مازندران اجرا می‌شود.

*خسارت 2 میلیارد و 550 میلیون تومانی طوفان در مازندران

وی خسارت طوفان 10 شهریور سال‌جاری در مازندران را بالغ بر 2 میلیارد و 550 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: خسارت شامل سقوط و شکستن تیر برق، پارگی سیم، سوختن ترانسفورماتورها، سوختن فیوز، شکستن مقرها، پرت شدن اشیا و عوامل خسارت‌زا به ویژه شکسته شدن درخت بر روی سیستم برق را می‌توان برشمرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به اینکه مشترکان برق خانگی شهری ماهانه 50 تومان و روستایی ماهانه 25 تومان بابت بیمه خسارت داخلی خانه به شرکت برق پرداخت می‌کنند، خاطرنشان کرد: هر نوع کالای برق در خانه براثر نوسان برق دچار اختلال شوند 500 هزار تومان، آتش‌سوزی 16 میلیون تومان و دیه تا سقف 30 میلیون تومان از شرکت بیمه طرف قرارداد شرکت توزیع برق دریافت می‌کنند.

این مسئول با اعلام اینکه در مازندران علاوه بر سرقت انرژی سرقت شبکه به صورت مسلحانه هم مواجه بودیم، بیان داشت: امسال با کاهش 10 درصدی سرقت انرژی مواجه بودیم.

*64 میلیون تومان سرقت شبکه در سال‌جاری

شهابی افزود: از ابتدای سال‌جاری تاکنون 64 میلیون تومان سرقت شبکه داشتیم که 22 هزار کیلوگرم سیم مسی سرقت شد.

وی میزان طلب شرکت توزیع برق مازندران از مشترکان را حدود 60 میلیارد تومان عنوان کرد و تصریح کرد: 20 میلیارد تومان مشترکان دولتی، 40 میلیارد تومان کارخانجات و سایر مشترکان تجاری و خانگی را شامل می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با بیان اینکه این شرکت خدمات‌رسان حدود 60 میلیارد تومان به پیمانکاران و فروشندگان بدهکار است، افزود: بعد از هدفمندی یارانه‌ها دریافتی شرکت توزیع برق به‌حساب دولت واریز می‌شود و 20 درصد به شرکت برمی‌گردد و از این بابت همیشه بدهکار پیمانکاران هستیم.

*برق غیرمجاز به ویلانشینان نمی‌دهیم

شهابی با اشاره به اینکه به ویلانشینان و خوش‌نشینان غیرمجاز برق‌رسانی نمی‌کنیم، بیان کرد: جلوی ساخت و ساز غیرمجاز گرفته شود تا برق‌رسانی درست صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: در حال حاضر 99 درصد بهای برق به‌صورت غیرحضوری پرداخت می‌شود و با هماهنگی روابط عمومی پرداختی‌های غیرحضوری مورد تشویق شرکت توزیع برق قرار می‌گیرند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار