استفاده از ظرفيت بسيج براي رشد ورزش

ضروري است كه نهادهاي متولي ورزش مانند وزارت ورزش هم از پتانسيل بسيج در حوزه ورزش چه در بخش زير ساخت‌ها و چه بخش ورزش پايه و همگاني بيشتر از گذشته استفاده كنند تا ورزش كشورمان بيشتر از قبل به سمت رشد و تعالي برود.
کد خبر: ۸۵۳۶۱۲۵
|
۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۷

به گزارش خبرگزاري بسيج به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان ورزش بسيج، امضاي تفاهمنامه سازمان ورزش بسيج و فدراسيون جانبازان و معلولان كه هفته گذشته اتفاق افتاد يكي ديگر از فعاليت‌هاي بسيج در حوزه ورزش كشور است، فعاليت‌هايي كه در چند سال اخير سرعت بيشتري گرفته است تا بسيج در كنار ساير متوليان ورزش نقش زيادي در روند رو به جلوي ورزش كشور داشته باشد

 ورود بسيج به عرصه‌هاي مختلف يكي از نقاط بارز و برجسته انقلاب اسلامي بوده است و حوزه ورزش هم از اين حضور بي‌نصيب بوده آخرين آن هم كمك به توسعه و گسترش ورزش جانبازان و معلولان است كه قرار است اجرايي شود. نگاه همه جانبه بسيج در ورزش يكي از نقاط مثبت ورود پيدا كردن اين نيرو كه با شادابي و نشاط و غرور ملي جامعه سر و كار دارد است. 

در سال‌هايي كه از فعاليت‌هاي بسيج در ورزش مي‌گذرد اين نيرو متمركز بر يك بخش نبوده و سعي كرده است كه به تمام حوزه‌هاي مختلف ورزش نگاه جامع و عميقي داشته باشد. تفاهمنامه بسيج با فدراسيون جانبازان و معلولان را نيز مي‌توان در قالب فعاليت‌هاي اين سازمان در حوزه ورزش همگاني ديد، چند هفته پيش بودكه نايب رئيس فدراسيون جانبازان از جامعه 3 ميليوني معلول در كشور خبر داده بود كه با توجه به كمبود امكانات موجود در اين بخش، تنها 100 هزار نفر از اين جمعيت فرصت ورزش كردن پيدا مي‌كنند، آن هم در شرايطي كه ورزش براي اين افراد با توجه به معلوليتي كه دارند امري ضروري است. حالا هم بسيج به اين بخش ورود پيدا كرده تا با توجه به امكانات و زيرساخت‌هايي كه در اين نهاد وجود دارد، بتواند به توسعه ورزش جانبازان و معلولان و مهيا شدن فرصت بيشتري براي استفاده جامعه 3 ميليوني از اماكن ورزشي كمك كند. البته اين تنها يك حوزه از فعاليت‌هاي بسيج در حوزه ورزش همگاني است، حوزه‌اي كه همواره مورد تأكيد ويژه مقام معظم رهبري بوده است و يكي از دغدغه‌هاي اصلي ايشان در ديدارهايي كه با ورزشكاران و مديران ورزش داشته‌اند، موضوع سلامت و نشاط جامعه بوده است. 

در اين شرايط بسيج ورود گسترده‌اي به ورزش همگاني داشته يكي از اولويت‌هاي اصلي برنامه‌هاي سالانه اين سازمان در اين مورد تبيين شده است. ساخت بيش از 3 هزار سالن ورزشي در برنامه پنج ساله پنجم يكي از برنامه‌هاي ويژه بسيج در حوزه ورزش همگاني است، برنامه‌اي كه امروز در سال پايان اين برنامه تا حدود زيادي تحقق پيدا كرده است و با ساخت اين سالن‌هاي ورزشي در دورترين نقاط كشور و شهرستان‌ها و روستاهاي محروم، مردم اين مناطق از يك مكان ورزشي براي ورزش كردن بهره‌مند شده‌اند تا حداقل كمتر طعم محروميت را بچشند. علاوه بر اين ورود بسيج به ورزش پايه يكي ديگر از برنامه‌هاي شاخص بسيج در سال‌هاي اخير است، امري كه با راه اندازي پايگاه‌هاي استعداديابي در رشته‌هاي مختلف ورزشي در سراسر كشور عملي شده است. خروجي اين پايگاه‌ها اين است كه نوجوانان مستعد شناسايي مي‌شوند و زير نظر مربيان ماهر پرورش پيدا مي‌كنند و به تيم‌هاي ملي راه پيدا مي‌كنند. توجه به بحث اخلاق و مباحث ديني و معنوي در كنار آموزش مهارت‌هاي فني به ورزشكاران يكي ديگر از شاخصه‌هاي بسيج در حوزه ورزش است، آن هم در روزهايي كه متأسفانه ورزش كشور با بي‌اخلاقي‌هاي زيادي روبه‌رو است و روندي كه بسيج در پيش گرفته است مي‌تواند آينده ورزش كشور را براي داشتن ورزشكاران با اخلاق تضمين كند. 

فعاليت‌هاي ذكر شده در كنار همكاري‌هاي مشترك با فدراسيون‌هاي ورزشي سبب شده تا ورزش كشور از ظرفيت بزرگي به نام بسيج بهره مند شود. در اين باب ضروري است كه نهادهاي متولي ورزش مانند وزارت ورزش هم از پتانسيل بسيج در حوزه ورزش چه در بخش زير ساخت‌ها و چه بخش ورزش پايه و همگاني بيشتر از گذشته استفاده كنند تا ورزش كشورمان بيشتر از قبل به سمت رشد و تعالي برود. 

ارسال نظرات