این جلسات که گاهی با حضور سفیر لهستان برای تئوریزه کردن «استراتژی جنگ نرم»...
کد خبر: ۸۵۰۹۸۲۹
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۱

خبرگزاری بسیج – سرویس اخبار ویژه

بهروز غریب پور با توهین به مردم متدین شیراز ضمن گفت و گو با خبرگزاری دولتی جهاد ایسنا که با پول «جهاد» دانشگاهی اداره می‌شود، اظهار داشت:« گروه من باید برای حضور در شیراز امنیت جانی و روانی داشته باشد تا کار با آرامش روی صحنه برود.»

وی افزود :« اگر شورای تامین استان امنیت و سلامت هنرمندان را برعهده نگیرد؛ ناچار هستیم سفر به شیراز را لغو کنیم. من می‌خواهم با اجرای اپرای «سعدی» مشی انسان مدبر و ضدجنگ را به مردم نشان دهم و قرار نیست خودم شاهد جنگ باشم.»

خبرگزاری جهاددانشگاهی که این روزها به پاتوقی برای عناصر موثر در کودتای آمریکایی اسراییلی 88 مبدل شده این خبر را با تیتر «اجرای اپرای عروسکی سعدی در هاله‌ای از ابهام» روی خروجی گذاشت. این خبرگزاری پیش تر هم گفت و گویی با غریب پور انجام داده بود . در آن گفت و گو غریب پور که اخیرا اپرای عروسکی «سعدی» را روی صحنه برده است ، گفته بود :« بازیگر زنده و خواننده زنده روی صحنه نیست. بلکه این عروسک‌ها هستند که روی صحنه به ایفای نقش می‌پردازند. تمام صداها و موسیقی قبلا ضبط شده و به صورت پلی‌بک پخش می‌شود.»

لازم به ذکر است که غریب پور در عصر اصلاحات ، مشاور فرهنگی (شهردار تهران) و مدیر «فرهنگسرای بهمن» به شمار می رفت، او از سال 1383 از «رامین جهانبگلو» (جاسوس تابلودار CIA) برای برگزاری جلسات سیاسی- فرهنگی در خانه هنرمندان دعوت می کرد و این جلسات که با حضور سفیر لهستان برای تئوریزه کردن «استراتژی جنگ نرم» تشکیل می شد، جلساتی که تا هنگام بازداشت جهانبگلو به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» ادامه داشت.

یکی از مهمترین اقدامات مشترک غریب پور و جهانبگلو دعوت از 3 تن از «رهبران کودتاهای ی مخملی سازمان سیا در اروپای شرقی» و یکی از جاسوسان آمریکایی- کانادایی به خانه هنرمندان بود. «الکساندر اسمولار» و «آدام میچنیک» (رهبران فروپاشی لهستان) به همراه «آگنش هلر» (از رهبران فروپاشی مجارستان) که اسناد جاسوسی آنان برای CIA سالهای پیش در رسانه های جهان منتشر شد، یک ماه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 1384 به تهران آمدند و ضمن توهین به انقلاب اسلامی، در خانه هنرمندان پیرامون «گذار به دموکراسی» و شیوه دگرگون کردن جمهوری اسلامی با ابزارهای براندازی نرم سخنرانی کردند. همچنین غریب پور سال ها امکانات خانه هنرمندان را به پیشبرد برنامه‌های «کیان تاجبخش» (عامل جرج سوروس و جاسوس CIA) اختصاص داد. تاجبخش با هماهنگی و همکاری مدیرعامل وقت خانه هنرمندان در اسفند 1383 از رئیس مجلس سنای کشور هلند- که بودجه 15 میلیون یورویی برای براندازی جمهوری اسلامی را تصویب و تایید کرده- برای حضور در خانه هنرمندان دعوت کرد. تاجبخش در سال 1386 و 1388 دوبار بازداشت شد و به جاسوسی برای آمریکا اعتراف کرد و سرانجام در دادگاه حوادث پس از انتخابات مجرم شناخته شد.
ارسال نظرات